Eli mun legacy kertoo Angelina Portral nimisestä nuoresta naisesta ja tässä on tämän tarinan alku!!

 

 

 

Tässähän meidän rakas blondi peilailee :D Meikit on varmaan huonosti koska ilme on niin kauhistunut. 

Eli: Angelina on juuri muuttanut Pleasantview nimiseen kaupunkiin ja sieltä pieneen söpöön taloon. Nyt hänen ainut ongelma on yksinäisyys. 

Pitäisi löytää komea hurmuri ja äkkiä!! 

"Sitä oikeaa" odotellessa Angelina päättää opiskella. Pitäähän hänen olla muutakin kun kaunis!

 

 

Opiskelun jälkeen Angelina meni kuntoilemaan ulos auringon paisteeseen. Siellä oli aivan ihanaa ja hikikin tuli. Ainakin hän pysyi puhtaana, sillä olis ihan sairaan noloa haista jos vieraita tulisi käymään!!

 

Vieraita tulikin käymään yllättävän nopeasti. 2 miestä ja molemmat tosi rumia mutta Angelina oli yksinäinen ja kaipasi seuraa joten kaikki kävi! Hän tuli molempien miesten kanssa toimeen todella hyvin mutta Angelina on aina pitänyt enemmän blondeista joten koitti hakeutua enemmän Benin seuraan. Ben oli mukava, hauska ja fiksu vakka ei miltään nerolta näyttänytkään!!

 

Ben oli ruma ja hiukset ja vaatteet olivat aivan kamalat mutta Angelina rakasti Beniä yli kaiken eikä hän välittänyt ulkonäöstä niin paljoa. Niimpä Angelina oli onnensa kukkuloilla kun Ben sanoi: " Ang, Rakastan sua enemmän kun mitään tai ketään. Tuletko kanssani naimisiin?" Angelina oli hetken sanaton ja sitten kiljaisi: "Totta kai tulen! Minäkin rakastan sinua, mutta vaatteet sun pitää vaihtaa!".

 

 

Nyt hän näyttää järkevältä, nuorelta mieheltä. Hänen vaatteensa ovat myös uudistuneet. Ang päätti vaihtaa koko Benin vaatevaraston uusiksi. Ben muutti Angelinan luo ja toi mukanaan 16 000 €. Nyt jos he saavat lapsen heillä on varaa laajentaa taloa tai muuttaa uuteen.

Tässä vielä Benin vaatteet kaukaa katsottuna:

 

 

Siinä se nyt oli ja jatkoa tulee myöhemmin! Kommentoikaa rohkeasti ja älkää välittäkö huonosta kuvasta --> yrittäkää saada selvää :D