Viime osa jäi siihen että Benillä on flunssa ja siihen että Flik Portral juuri syntyi. Nyt jatkamme siitä eteenpäin!!


Kun Ben oli kipeä ja määrätty lepäämän niin Ang joutui hoitamaan lasta ja hän joutui myös pitämään talon pystyssä ja siivota koko ajan. Ang oli väsynyt mutta se ei haitannut häntä. Hän oli niin iloinen kun hän sai oman lapsen. 


Ang piti ennen kokkaamisesta tosi paljon mutta nyt kun hänen piti tehä kaikki ateriat yksin ilman apua, kokkaus ei ollut enään niin innostavaa kun ennen. 


Benin piti levätä mahdollisimman paljon, mutta siitä ei oikein tullut mitään kun koko ajan oli paha  olo ja töissäkin piti käydä.


Ennen, oli Ang aina vessassa oksentamassa mutta nyt oli Benin vuoro.  Oksentaessaan Ben ajatteli: "Eikö tämän pitänyt olla flunssa?"


Ang oli Benin tukena niin paljon kun pystyi. Se oli vähän mutta oli sekin jotain.


Heidän molempien onneksi Ang tuli taas raskaaksi ja hänen sisällään kehittyi vauva. Söpö pieni vauva.


Ben oli taas terve ja Flik oli kasvanut. Kaikki oli selvinnyt hyvin ja Ang meni kuumaan kylpyyn miettimään kuinka hyvin hänen asiansa nyt ovat.


Ben ja Flik iloitsivat myös.  Benin ajatuksissa: "On niin ihanaa olla terve ja nähdä oman lapsensa kasvavan!"

Kun Ben oli päivisin töissä Ang siivosi, hoiti Flikiä ja opetti hänet käymään potalla ja kävelemään. Hänellä oli paljon enemmän omaa aikaa kun Ben oli töissä joten hän meni kaupungille ja osti uudet vaatteet.


Eräänä iltana Angin maha kasvoi hieman ja normit vaatteet muuttuivat siinä samassa. Ang sanoi: " Kyllähän sinä kasvat kovaa vauhtia. Ja en muistanut että raskauteen kuuluu NÄIN kamala asu!!" 


Joka aamu kun Ang heräsi hän heräsi yksin. Ben oli aina jo lähtenyt töihin.  Ang parka on ainut kuka siivoaa ja joutuu heräämään yksin, hän on raskaana ja joutuu huolehtimaan vanhemmasta lapsesta yksin. Aika tylsää elämää.

Maalatessaan Angin maha kasvoi ja hän huokaisi: "Kohta näen lapseni" 


"Kohta" tuli yllättävän pian. Ang huusi: " Ben, minä synnytän! Lapsi tulee ulos NYT!" mutta Ben se vain kirjoitti päiväkirjaan ja vastasi tyynesti: "Joo mä tuun kohta, kirjotan vaan pari sivuu.. tai kolme." 


Oih! Siinä se nyt on. Kaunis tyttö vauva. Ang sanoi onnellisena : "Ben kulta, Kävisikö että tyttäremme nimi tulisi mummoni mukaan Aliceksi? Alice Portral olisi ihastuttava nimi. " mutta eihän Ben siihen suostunut, hän vaan ärähti : " Olen päättänyt lapsen nimen jo ennen ku se edes syntyi ja lapsen nimi on Rebecca"


Loppuun Angin eri ilmeitä Rebecan huoneessa: