Hei kaikille lukioille! Toivottavasti kuva on nyt parempi!!!

Ang halusi saada lapsen. Hänellä oli jo Ben ja he olivat onnellisia mutta koska Ben oli melkein aina töissä Ang oli hyvin yksinäinen päivisin. Ang kertoi ongelmastaan Benille ja Ben sanoi että ainahan he voivat yrittää!  Siinä silmänräpäyksessä Ang juoksi yläkertaan  Ben kannoillaan yrittämään.

 

Ikävä kyllä heidän haave lapsesta jäi haaveeksi. Tämä ei haitannut Beniä melkein yhtään mutta Ang oli surullinen.. suorastaan masentunut. Ang tunsi itsensä epätoivoiseksi ja surullisemmaksi kuin koskaan ennen mutta Ang ei halunnut että Ben saa tietää miten surullinen Ang on.

 

Angin oli vaikea pidättää kyyneliä ja hän meni pesemään ikkunoita saadakseen ajatukset muualle. 

 

Ikkunan pesu ei auttanut ja Ang juoksi parvekkeelle itkemään ettei Ben huomaisi kyyneleitä. Ang itki kauan ja hartaasti. Hän päätti ryhdistäytyä. Hän päätti kertoa Benille että haluaa kokeilla saman tien uudestaan.

 

 

Uudelleen yrittäminen oli myös Benin mielestä loistava ajatus ja he yrittivät uudestaan vielä saman päivän aikana. Ja tällä kertaa Ang tuli raskaaksi. Ang oli iloinen... Todella iloinen. Hän saisi kauniin lapsen. 

 

Illalla Ang meni kuntoilemaan. Hän purkasi kaiken onnensa nyrkkeilysäkkiin ja hänestä tuli hyvin lihaksikas... ja haiseva myös.

 

 

Kuntoilun jälkeen Ang meni nauttimaan kylvystä. Ja hän todella nautti siitä!

 

Angin raskauden alkuajat olivat rankat. Ang söi, nukkui ja oksensi jatkuvasti. Ang ajatteli useasti: " Tätäkö minä niin kovasti odotin ja halusin" Ang oli päivisin myös hyvin yksinäinen kun Ben oli töissä tuomassa perheelle rahaa. 

 

Kun Ben vihdoin tuli takaisin töistä Ang oli vastassa. Ang oli iloinen kun sai vihdoin jonkun kenen kanssa jutella mutta...

 

Ben alkoi heti kertomaan jokaisen pienen pienen yksityiskohdan hänen työpäivästään. Hän puhui kaikista sota- jutuista ja Ang ei ymmärtänyt sanaakaan ja keskeytti Benin selitykset: "Ben kulta, Kivaa että työpäivä oli niin jännittävä, mutta en ymmärrä mistä sinä puhut"  Ben oli hetken hiljaa ja vastasi:  "Kuinka et voi ymmärtää näin yksinkertaisia asioita?" Ang ei vastannut koska Ben näytti hieman vihaiselta. 

 


Angin maha oli kasvanut jo hieman ja Ang oli löytänyt taiteellisen puolensa ja alkanut maalaamaan. Se oli hänestä hauskaa ja haastavaa. Hänen ja Benin välit olivat kuitenkin hyvin kireät ja he eivät jutelleet paljoakaan. 

 

Onneksi Angin kaverit pitivät hänelle seuraa ja soittivat hänelle noin kerran päivässä.  Ang oli iloinen että sai kuulla ystäviensä äänet ja kuulla samalla myös uusimmat juorut!

 

 

Angin maha kuitenkin kasvoi vauhdilla ja pian vauva näkisi jo äitinsä. Vauvalle oli rakennettu jo oma huone mutta kalusteita siellä ei vielä ollut hankittu mutta kyllä Ang ne sinne hankkii! 

 


.

Erään työpäivän jälkeen Ben ja Ang menivät naimisiin. Nyt he olivat rouva ja herra Portral. He eivät pitäneet juhlia ollenkaan. Ang ei halunnut olla raskaana omissa häissään, mutta hän lupasi että he voisivat myöhemmin pitää bileet.

 

 

Angilla ja Benillä meni jo hyvin. He juttelivat todella paljon nykyään ja he eivät riidelleet tai väitelleet asioista ollenkaan. Ben oli innoissaan tulevasta vauvasta. Hän rakastaa lapsia todella paljon vaikka ei sitä armeija kavereilleen myönnä. (ympärillä näät pienokaisen tulevan huoneen) Ben sanoo vauvalle: " Hei pienokainen! Kuuletko minua? Olen isäsi ja rakastan sinua. Toivottavasti nähdään pian" ja Ang vastasi siihen : " Ben, olen varma että vauvamme rakastaa myös sinua! "


Pian vauva päätti tulla ulos ja nähdä maailman. Ang kiljui ja huusi täyttä kurkkua koko synnytyksen ajan mutta pian vauva oli jo ulkona! 

 

Vauva on poika. Angista oli ihanaa olla ilman isoa mahaa. Ang sanoi Benille: " Haluan jonkun perinteisen ja vanhanaikaisen nimen hänelle. Olisko Rubert hyvä? Vai Edmund?" Ben järkyttyneen kielsi koko idean ja sanoi: "Minun poikani nimeksi ei tule mikään ihmeen Rubertti. Hänestä tulee Flik isäni mukaan" Niimpä lapsen nimeksi tuli Flik. Flik Portral ja Flik on hyvin paljon isänsä näköinen, vai mitä?

 

Onnea oli paljon heidän talossa mutta se loppui lyhyeen kun Ben sairastui flunssaan. Lääkäri käski Benin levätä ja hän varoitti Angia että tämä flunssa on hyvin tarttuvaa.


Noin! Koska tässä osassa näytettiin niin paljon pelkkää Angia laitan tähän loppuun kuvia Benistä!

 


Noin! Jatkoa tulee myöhemmin, jos jaksatte niin voitte kerto miten voisin parannella legacyani ja miten haluaisitte sen jatkuvan! Kommentoikaa myös pikku Flikkiä mahdollisimman paljon :D kiitos!